“Hoxhallarë e politikanë shqiptarë në listën e zezë të Amerikës”

Uncategorized

“Tema e listës së san.ksioneve të publikuar nga Depar.tamenti i Thesarit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka marrë vëmendjen e opinionit publik prap, pasi tani paralajmërohen edhe emra të tjerë që do të futen në këtë listë

Në një intervistë në ATV, Fatmir Sheholli, dha më shumë detaje se kush pritet të jetë pjesë e sans.kioneve, ani pse nuk përmendi emra.

Ai tha se në këtë listë do të jenë figura të ndryshme politike, fetare e biznesmen të ndryshëm nga Kosova.

“Ne listë do të jenë hoxhollarë, qe kan hy ne agjen.den ruse dhe ate ku.nder Amerikës, pasi e kan shty kete gjendje”, tha Sheholli

Më pas përmendi edhe personat që kanë filtruar me Shërbimet Intelegjente Amerikane nga Kosova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *