Ky është shqiptari që e ka rrahur Chuck Norrisin, Bruce Lee dhe Van Damme, dëgjojeni historinë (VIDEO)

Uncategorized

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme. Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te. Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te.

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme. Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te. Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te.

i.imgur.com
https://fb.watch/hSGt-v2UQv/?mibextid=cr9u03&fbclid=IwAR0req6GrntIWDRL8HqoM_rHVSE4PtE8lVJY7EQqoQuYe_113_rb-yWOy8g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *