I Biri I Beri Nenes Se Tij Dhuraten Me Te Madhe Ne Jeten E Saj, Ja Se Cfare Befasie!

Uncategorized

Familja e Jajmsit ka punuar dy punë vetëm për të arritur qëllimet dhe për të siguruar familjen. Ata kane kane punuar shume vetem qe djali i tyre te kishte nje jete te lumtur.

Të gjitha këto vësh.tirësi dhe momente shqe.tës uese u paguan kur djali i tyre, James përdor paratë e veta për t’i blerë një shtëpi të mrekullueshme që ata kurrë nuk kishin imagjinuar.James është një Youtu.ber i famshëm dhe ai punonte shume. Ai punonte qe plotesonte endrren e nenes se tij qe te kishin nje shtepi te madhe dhe te bukur. Nje shtepi te re si te gjithe.

Nëna e tij ishte një grua punetore dhe gjithashtu babai i tij punon shume per nje shtepi te re por ata nuk po arrinin dot. Gjatë viteve, prindërit e tij kanë sak.rifik.uar gjithçka për hir të fëmijëve të tyre. James mund të mos ketë thënë kurrë se sa mirënjohës është ai për sa.kri.ficat e bëra nga prinderit e tyre. Dhe ai po planifikonte qe ti bente nje surprize familjes se tij. Ai me parate e fituara nga yo.utubi arriti ti ble nje shtepi te re prinderve te tij.

Ai i mori prinderit dhe i coj te shtepia e re por ata nuk po i besonin syve se cfare s.htepi kishte pergatitur djali per ta. Ata u mallengjyen dhe u perqafuan dhe falenderuan djalin e tyre.Ishte një moment kaq emocional dhe nx.itës që familja nuk do ta harrojë kurrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *