Këngëtarja shqiptare: Do doja të kaloja një mbrëmje me Edi Ramën

Uncategorized

Këngëtarja shqiptare Ana Kabashi ka folur në intervistë për jetën e saj profesionale dhe karrierën.
Ajo ka treguar se çfarë preferon, çfarë bën gjatë një dite dhe për planet e saj në të ardhmen.
Kabashi ka treguar se në kohën e lirë i pëlqen të lexojë, e të gatuajë dhe pse në këtë të fundit siç tha dhe vetë, nuk është “shumë e mirë”.

Ajo është pyetur se cilët do të ishin të ftuarit e një darke ideale në shtëpinë e saj.

Nga personazhet shqiptarë, ajo zgjodhi Edi Ramën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *