Personi që vr’au gruan dhe vëllain e tij me sëpatë tregon arsyen në kri’mit në gjy’katë

Uncategorized

Një ngjarje e rëndë është shënuar mesditën e sotme në fshatin Tërvol të Gramshit. Një 75-vjeçar i identifikuar si Xhavit Sinani ka vra,rë me sëpatë gruan e tij, Zeqine Sinani dhe vëllanë Shaqir Sinani. Ngjarja ka ndodhur brenda banesës së familjes Sinani, teksa ende nuk dihen arsyet e këtij kri,mi mak,abër.

Pas vra,sjes, Xhavit Sinani ka njoftuar fëmijët e tij duke i marrë në telefon dhe u ka thënë se ka vra,rë mamanë dhe xhaxhanë e tyre. Pas kësaj telefonate, ai është arra,tisur, por arratia e tij ka zgjatur vetëm pak orë, pasi është arre,stuar nga forcat e policisë.

75-vjeçari pritet që të merret në pyetje teksa paraprakisht ka dys,hime se ai vua,nte nga probleme të shëndetit men,dor. Familjarë të Shaqir Sinani, autorit të kri,mit dhe bashkëshortes kanë dhënë dëshminë e tyre dhe janë shprehur të tro,nditur, pasi as ata nuk e dinë arsyen e këtij kr,imi të rëndë.

Gjatë ditës së sotme janë zbardhur detaje të reja nga kri,mi i dyfishtë që tron,diti Gramshin pasditen e djeshme. 80-vjeçari Xhevat Sinani vr,au gruan dhe vëllain e tij në Tërvol të Gramshit.

I moshuari ka dhënë dëshmi kontradiktore në polici, pasi rezulton se vua,n dhe nga pr,obleme të shëndetit mend,or. Fillimisht ai deklaroi se nuk mbante mend asgjë. Por në dëshminë e dytë Sinani ka pohuar se si fillimisht ka vra,rë vëllain e tij me sëpatë në oborrin e banesës dhe më pas ka shkuar brenda dhe ka dhun,uar të shoqen, të cilën dys,hohet se e ka mby,tur dhe më pas go,ditur me sëpatë.

Kri,mi ho,r,ror dy,shohet se ka ndodhur për motive xhelozie, pasi i moshuari mendonte se vëllai, Shaqiri i ngac,monte gruan, Zegjinenë, 72 vjeçe. “Gruan e to,rtu,rova dhe e mb,yt,a. Vuaj,ti shumë, e go,dita dhe me sëpatë. Vëllai nuk vua,jti”, mësohet të jetë shprehur në dëshm,inë e tij mak,abre 80-vjeçari. Vëllai i tij jetonte i vetëm, pasi gruaja i kishte ndë,rruar jetë prej vitesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *