Djali nuk i fton prindërit në dasmë sepse familja e gruas nuk donte, shikoni si hakmerren ata

Uncategorized

Martesa e fëmijëve është një moment mjaft i gëzuar për prindërit. Por prindërit e një dhëndëri kanë pësuar një zhgënjim të madh, pasi djali i tyre i përjashtoi nga dasma.

Familja e të fejuarës mendoi se ata nuk ishin mjaftueshëm të mirë për të marrë pjesë. Kuptohet që mamaja dhe babi u befasuan dhe babai i mërzitur planifikoi të shiste shtëpinë ku jeton djali. Ai dhe gruaja e tij ndanë historinë e tyre në rrjetet sociale ku kërkuan mendime se si të vepronin.

“Bazuar në atë që lexova, më huton pse ai do ta bënte këtë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *