Zonja E Moshuar Ishte Jashtë Për Të Bërë Pazar Derisa U Ndesh Me Një Kthesë Të Madhe Që Ia Ndryshoi Jetën Përgjithmonë

Uncategorized

Një grua e paduruar dhe e zemëruar poshtëron një veteran të moshuar në një supermarket dhe shpejt pendohet për vrazhdësinë e saj.

Judith Kendall po kalonte një ditë të keqe. Ajo kishte pasur një debat të shëmtuar me burrin e saj në mëngjes, më e fundit në një varg prej shumë, ajo i anuloi një klient një kontratë në minutën e fundit dhe ajo ishte vonë për të marrë vajzën e saj nga kujdesi për fëmijët.

Ajo ishte afër qendrës së kujdesit për fëmijët kur kujtoi se i kishte mbaruar qumështi dhe vezët dhe disa gjëra të tjera të domosdoshme. Duke u sharë nën zë, Judith ktheu makinën e saj. Pak minuta më vonë, ajo u kthye në një parking supermarketi dhe dita e saj u bë edhe më e keqe.

Judith nuk mund të gjente një vend parkimi afër dyerve, kështu që iu desh të parkonte më larg nga sa donte. Karroca e blerjes që ajo zgjodhi kishte rrota të prishura dhe dukej se i rezistonte asaj, kështu që në kohën kur ajo u fut në dyqan, ajo ishte e nxehur.

Judith nuk mund të gjente një vend parkimi afër dyerve, kështu që iu desh të parkonte më larg nga sa donte. Karroca e blerjes që ajo zgjodhi kishte rrota të prishura dhe dukej se i rezistonte asaj, kështu që në kohën kur ajo u fut në dyqan, ajo ishte e nxehur.

Ajo u rrokullis nëpër korridorin e produkteve të qumështit vetëm për ta gjetur rrugën e bllokuar nga një karrocë blerjeje që shtyhej nga një burrë i moshuar që po qëndronte duke parë alternativat e qumështit vegjetal me një shprehje të hutuar.

“A do të lëvizni karrocën tuaj?” këputi Judith me zemërim, “Duhet të kaloj!”

“Më falni!” tha plaku me një buzëqeshje të ëmbël: “Kam harruar!” Ai u largua duke shtyrë karrocën e tij të blerjeve dhe Judith mori shpejt qumështin që i nevojitej dhe vrapoi nëpër korridor për të kërkuar vezët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *