TRONDlTESE, Zbulohet Arsyeja Pse 56-Vjeçari Vr.Au Gruan Me Sepatë, Fëmijët Gjejnë Trupat E Pajetë

Uncategorized

Zbardhen detaje të reja nga kr imi i dyfishtë në familjen Bici, në fshatin Dragostunjë të Librazhdit. “BalkanWeb” mëson se 56-vjeçari Qemal Bici ka vr arë bashkëshorten e tij me së patë, 53-vjeçaren Menturie Bici.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në momentin që ka ndodhur kri mi tra gjik, në shtëpi ka qenë vetëm çifti, ku “BalkanWeb” mëson se shkak i ngjarjes kanë qenë kontradiktat e vazhdueshme mes tyre.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Siç bëjnë me dije burime për “BalkanWeb”, 56-vjeçari e ka go ditur bashkëshorten me sëp atë në pjesë të ndryshme të tr upit dhe në kokë, duke e lënë të vde kur në vend, dhe më pas është vetëva rur në një pemë pranë banesës.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Çifti ishin prindër të katër fëmijëve, ku ka qenë pikërisht njëri prej tyre, që i ka gjetur ata të pa jetë. Fëmija ka parë fillimisht të ëmën e paje të në banesë dhe më pas edhe babanë e va rur në pamë, dhe i sh okuar ka njoftuar policinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *