Valixhja Peshonte Shumë, Policët Habiten Nga Ajo Çfarë Gjetën (VIDEO)

Uncategorized

Rojet kufitare turke janë tro nd i tur jo pak kur kanë hapur një valixhe. Gjatë kontrollit rutinor, ata kanë hedhur në tokë një valixhe të madhe dhe kur e kanë hapur kanë zbuluar një vajzë 27 vjeçare. Gruaja uzbeke u zbulua brenda valixhes së një të riu gjeorgjian 24 vjeçar në kalimin ku fi tar Sarpi.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Njeriu, i cili nuk u id ent ifik uar, po përpiqej ta k on tra ba ndonte atë në Provincën turke të Artvinit, e cila ku fizohet me Gjeorgjinë. Videoja tregon një polic turk që hap valixhen e madhe të ze zë pas dys hi meve që lindën për peshën e saj.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Një grua e re e veshur me një t-shirt të bardhë u gjet brenda, e cila u përpoq të fshi hte fytyrën e saj. Marr ëdhë nia midis Uzbekistanit dhe Turqisë është përmirësuar kohët e fundit dhe qytetarët e uzbekë nuk kanë nevojë për vizë për një qëndrim 30-ditor në Turqi. Por vajza e re thuhet se ka marrë një nda lim pesë vjeçar për të hyrë në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *