Ky Vend Quhet “Qendra E Universit”, Ajo Çfarë Ndodh Aty Ka Habitur Miliona Turistë

Uncategorized

Ky Vend Quhet “Qendra E Universit”, Ajo Çfarë Ndodh Aty Ka Habitur Miliona Turistë Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Vendi që shihni në foto është një nga vendet më të veçanta në botë i cili ka mahnitur shumë njerëz, madje nisur nga kjo ai quhet “qendra e universit”.

Por çfarë ka të veçantë ky vend që vizitohet nga miliona turistë e për të cilin kanë dalë edhe mite të shumta?

Flitet se kushdo që futet në këtë rreth dhe thotë diçka, zëri i kthehet mbrapsht në formë jehone, ndërsa personat që ndodhen afër atij, por jo brenda rrethit nuk e dëgjojnë këtë jehonë zëri.

Interesante apo jo? Nëse doni ta vizitoni për ta provuar edhe ju se çdo të thotë të jesh në “qendrën e universit”, vendodhja e tij është në Tulsa të Oklahamas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *