HABlT Nusja E Re: Babai Më Pagoi Dasmën, Po S’ Dua T’i Shoh SURR*ATlN,Sepse Ai ….

Uncategorized

Ajo tregoi se kishte dëgjuar të atin duke folur me njerkën dhe kishte kuptuar se ata të dy kanë pasur një mar rëd hë nie të fs hehtë edhe gjatë kohës që prindërit e saj ishin të martuar.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

E tmerruar nga ajo që dëgjoi, e reja ia nd aloi të atit prezencën në dasmën e saj, pavarësisht faktit se ai kishte paguar për çdo gjë.Ndër të tjera, vajza u shpreh se do t’ia kthente paratë të atit dhe se nuk donte të kishte të bënte më me të.
Rrëfimi i plotë“Pak ditë para dasmës sime isha në shtëpinë e babait tim. Një natë dëgjova të fliste me njerkën time duke kujtuar momentin kur janë njohur.

Ata na kanë thënë që janë takuar 6 muaj pas divorcit të prindërve të mi në një librari, por me sa duket paskan gë nj yer.Po flisnin për momentin kur u takuan për herë të parë, kur ajo hyri në zyrën e tij dhe ai nuk mund t’ia hiqte sytë, duke in jo ruar totalisht faktin që ai kishte një grua shtatzënë në shtëpi.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Puthjen e parë e kanë shkë mbyer disa ditë pas lindjes sime dhe kanë kryer ma/r rëdh .ëni e në tre-vjetorin e martesës së prindërve të mi.Po tregonin se ishte shumë e vësht..irë ta mbanin mar.rëd…hë.nien, pasi i zbuluan kur unë isha 5 vjeç.U sh…ok.ova, prindërit e mi janë divorcuar kur unë kam qenë 10 vjeç. Kjo do të thotë se im atë e ka tr.adh…tuar mamin gjatë gjithë kohës.
Ditën tjetër paketova gjërat e mia dhe shkova tek mami.I transferova babit në llogari paratë që më kishte dhënë, nuk dua ta shoh më në jetën time.Në altar do të më shoqërojë mami.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *