Burri Nd.Ahet Nga Gruaja Në Mes Të Dasmës, Arsyeja E Tij I Perloti Te Gjithe

Uncategorized

Një ngjarje me mesazh sensibilizues është bërë bujë online. Bëhet fjalë për një dasëm në Turqi, ku gjatë dasmës, nusja i kërkon bashkëshortit të saj dicka absu.rd. Nëna e dhëndrit vjen të takojë ciftin, ndërsa nusja rev.o ltoh.et.
I kërkon burrit që ajo të largohet. Një diskutim i lehtë mes të dyve kaloi pa u vënë re, ndërsa djali dëgjoi fjalën e saj.
Nëna largohet! Menjëherë pas këtij veprimi, burri sheh nënën teksa ikën dhe ndal.on muzikën. Ai pyet dasmorët: ‘’Kush do e ble.jë nënën time?’’ Të gjithë të sh.ok.uar nuk u përgjigjen. Ai pyeti sërish, dhe më pas u përgjigj vetë: Akush nuk e do. I pr.ekur nga kjo situatë, ai shkon tek nëna, I p uth këmbët dhe thotë: ‘’Nusja ime e ardhshme nuk e do nënën time.’’ Pas kësaj, burri I kërkon falje të ftuarve dhe i lajmëron se do të nd ah.et nga gruaja e tij, para se të martohet. Më pas, ai jep mesazhin që p.rek të gjithë për nënën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *